Vloertegels en wandtegels tegen stuntprijzen!
Nieuws

15-11-2019 / UPDATE UITBREIDING

Het nieuwe magazijn staat! De wanden en het dak zijn klaar en de betonvloer ligt erin. De komende weken gaan we druk bezig met het verhuizen van de stellingen en, nog veel belangrijker, het huidige magazijn omtoveren tot extra verkoopruimte. In totaal beslaat TegelOutlet Rijssen straks een oppervlak van ruim 1000 m2.

Houd onze pagina's op Facebook, Instagram en Pinterest goed in de gaten, hier delen we namelijk beelden van de uitbreidingswerkzaamheden, maar ook van al onze tegels en projecten! Ook in de hal liggen er alweer veel nieuwe tegels, dus kom snel eens langs aan de Morsweg 24B.13-06-2019 / WIJ GAAN UITBREIDEN!

TegelOutlet Rijssen is sinds september 2014 gevestigd aan de Morsweg 24B in Rijssen. In de afgelopen jaren hebben wij vele klanten uit het hele land mogen voorzien van de beste tegels. Ons assortiment is in deze periode steeds breder geworden en wij willen u graag alle tegels goed kunnen laten zien. Daarvoor hebben wij een oplossing gevonden…

Deze zomer gaan we ons huidige magazijn bij de verkoophal aantrekken en komt er aan de achterkant van onze locatie een nieuw magazijn. Hierdoor hebben wij veel meer ruimte om onze producten te presenteren en kunnen wij ook de grotere tegels nog mooier laten zien.
Dit geldt uiteraard ook voor de wandtegels, parkettegels, terrastegels, restpartijen en andere materialen. Zeker een bezoekje waard dus, want aan de lage prijzen verandert niets!

Als alles klaar is hopen wij u dan ook graag te mogen verwelkomen, maar ook in de tussentijd bent u van harte welkom, want we blijven gewoon geopend. Binnenkort volgt er meer informatie.30-11-2018 / VANAF NU OOK OP MAANDAG OPEN!

TegelOutlet Rijssen is vanaf a.s. maandag 03-12-2018 elke maandag geopend van 09:00 tot 18:00 uur. Op maandag 24-12 en 31-12 zijn we wel gesloten i.v.m. de feestdagen, maar ook in het nieuwe jaar kunt u dus de hele week bij ons terecht! Graag tot ziens in onze verkoophal aan de Morsweg 24B.

Een greep uit ons assortiment:
DECORTEGELS
OUTLET TEGELS
WANDTEGELS
Betaal via Betaal via uw eigen bank met iDeal