Vloertegels en wandtegels tegen stuntprijzen!
Nieuws

25-02-2021 / VANAF 3 MAART ZIJN WIJ WEER OPEN OP AFSPRAAK!

We mogen u vanaf 3 maart weer ontvangen in onze verkoophal en hier zijn we erg blij mee. Wel moet er van tevoren een dag en tijdstip af worden gesproken en dient u zich aan de algemeen geldende regels te houden. Vergeet uw mondkapje dus niet, denk aan de 1,5 meter afstand en blijf thuis bij klachten (een nieuwe afspraak maken is dan uiteraard mogelijk).

Wilt u langskomen om ons prachtige assortiment te bekijken? Stuur ons dan een mailtje op info@tegeloutletrijssen.nl en we maken een afspraak. Het kan doordeweeks tussen 10:00 uur en 17:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 15:00 uur. Het is nog steeds mogelijk om maximaal 3 monstertegels mee naar huis te nemen. Voor het afhalen van bestellingen kunt u een aparte afspraak maken.

Hopelijk zien we u snel!


14-12-2020 / MOGELIJKHEDEN AFHALEN EN BEZORGEN TIJDENS LOCKDOWN

- Afhalen:

Op onze website is ons volledige assortiment te zien. Wilt u een bestelling doen? Dit kan via de webshop (iDeal), telefonisch of per e-mail (zie hieronder). Wij spreken vervolgens een tijdstip met u af voor het afhalen. Tijdens het maken van deze afspraak geven wij u duidelijke instructies. Volg deze instructies te allen tijde op en kom niet eerder langs!

- Bezorgen:
Wilt u uw bestelling graag laten bezorgen? Dit is ook nog steeds mogelijk en kan via de webshop. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op over de leverdatum. Heeft u een vraag over de levertijd van een bepaalde tegel? Neemt u dan gerust contact op per telefoon of e-mail.

- Lopende bestellingen:
Heeft u al eerder een bestelling bij ons gedaan? Ook hiervoor geldt dat er eerst een afspraak gemaakt moet worden voor het afhalen of bezorgen.

- Monstertegels:
Heeft u tegels gezien op de website die u graag in het echt wilt bekijken? Mail ons dan om welke tegels het gaat, er is mogelijkheid om maximaal 3 verschillende monstertegels thuis te bekijken. Ook hiervoor geldt dat er een tijdstip afgesproken moet worden. Monsters kunnen alleen afgehaald worden en worden niet bezorgd.

info@tegeloutletrijssen.nl
0548-870216
06-23686938

Hopelijk tot snel!

Een greep uit ons assortiment:
DECORTEGELS
KERAMISCHE PARKETTEGELS
TEGELSTROKEN
Betaal via Betaal via uw eigen bank met iDeal