Vloertegels en wandtegels tegen stuntprijzen!
Nieuws

20-07-2022: INFORMATIE VERBOUWING EN SLUITING TIJDENS ZOMERVAKANTIE

Wij gaan verbouwen! In week 30 (maandag 25-07 t/m zaterdag 30-07) zijn wij alleen bereikbaar via de achterzijde van ons pand. Na de bouwvak, vanaf maandag 22-08, kunnen wij jullie weer gewoon door de hoofdingang binnenlaten.

Gedurende de bouwvak zijn wij gesloten, dit is van 01-08 t/m 21-08 (week 31 t/m 33). Op maandag 22-08 zijn wij vanaf 09:00 uur weer aanwezig en bereikbaar.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en houd onze social media pagina's in de gaten voor updates over de verbouwing!

 

10-03-2022: DAGPRIJZEN I.V.M. SCHAARSTE AAN GRONDSTOFFEN EN EXTREME GASPRIJZEN

Helaas hebben de bizarre gebeurtenissen die momenteel plaatsvinden ook sterke invloed op de tegelbranche. Veel grondstoffen die gebruikt worden voor het produceren van tegels komen uit Oekraïne. Er ontstaat dus steeds meer schaarste en de extreme gasprijzen zorgen ervoor dat steeds meer fabrieken hun productie deels of volledig moeten stopzetten. Hierdoor krijgen wij te maken met prijsverhogingen en levertijden en is er veel onduidelijkheid over wat er verder nog gaat gebeuren.

Het bovenstaande noodzaakt ons om te werken met dagprijzen. Dit houdt in dat de getoonde prijzen in onze hal en op onze website alleen gelden voor wat we op dat moment zelf op voorraad hebben. Als we iets moeten bestellen, zullen we eerst moeten informeren wat de prijzen worden en geven we u z.s.m. bericht over wat de definitieve prijs voor u wordt.

We vragen om uw begrip voor deze situatie en doen er alles aan om, ondanks alles, toch de mooiste tegels tegen scherpe prijzen aan te bieden. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs aan de Morsweg 24B in Rijssen.

Tel: 0548-870216
Email: info@tegeloutletrijssen.nl
 

Een greep uit ons assortiment:
KERAMISCHE PARKETTEGELS
KERAMISCHE TERRASTEGELS
VLOERTEGELS
Betaal via Betaal via uw eigen bank met iDeal