Vloertegels en wandtegels tegen stuntprijzen!
Nieuws

VACATURE: FULLTIME VERKOOPMEDEWERKER MET COMMERCIËLE ACHTERGROND (M/V)

Word jij onze nieuwe collega en help je ons mee met het verkopen van de mooiste tegels?

Als fulltime verkoopmedewerker/-medewerkster ga je aan de slag binnen een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de tegelwereld. TegelOutlet Rijssen heeft een groot assortiment aan keramische tegels: wandtegels, vloertegels met bijpassende stroken, keramisch parket, mozaïeken, decortegels en keramische terrastegels. Dit presenteren wij in een grote verkoophal aan de Morsweg in Rijssen, waar we elke dag bezig zijn om klanten te helpen met waar we goed in zijn: kwalitatieve tegels aanbieden voor de scherpste prijzen!

Wat verwachten we van jou?

- Je hebt een commerciële achtergrond en je hebt geen moeite met het helpen en adviseren van klanten in onze verkoophal. Klantvriendelijkheid is bij ons erg belangrijk.
- Je kunt overweg met berekeningen van vierkante meters en je bent in staat om met de klant mee te denken qua verdeling van de tegels en aantallen verwerkingsmaterialen die ze erbij nodig hebben.
- Je bent fulltime beschikbaar, ook op de zaterdag.

Zie jij jezelf al bij ons werken? Dan horen we het graag van je!
Neem contact op via info@tegeloutletrijssen.nl.


04-04-2020 / UPDATE UITBREIDING: KLAAR!

https://www.instagram.com/p/B-hpoccoP5w/

De uitbreiding, verbouwing en herinrichting van ons pand zitten erop! Voortman Steel Group heeft de laatste nieuwe wand geplaatst en de opening tussen de twee hallen netjes afgewerkt.

Vervolgens zijn wij begonnen met het opnieuw inrichten van de middelste hal, waar veel nieuwe tegelseries te zien zijn. Marnix Sign heeft deze ruimte nog wat extra glans gegeven met prachtige belettering.

In onze voorste hal hebben de heren van Tegelwerken Totaal een vloer van decortegels gelegd, waar we met een nieuwe tafel en nieuwe stoelen nu een mooie zithoek hebben.

Wij zijn erg blij met het eindresultaat en willen dan ook iedereen die er aan mee heeft geholpen bedanken. Tot snel!


19-03-2020 / REGELS I.V.M. HET CORONA-VIRUS

- KOM NIET MET MEER MENSEN DAN NODIG NAAR BINNEN, ANDERS KUNNEN WIJ UW EN ONZE GEZONDHEID NIET GARANDEREN.
- BLIJF THUIS BIJ KLACHTEN.
- NEEM KINDEREN ALLEEN MEE ALS HET NIET ANDERS KAN. LEG ZE UIT DAT ZIJ OOK AFSTAND MOETEN BEWAREN EN LET HIER ZELF OOK OP.
- ONZE KOOPAVOND VERVALT DE KOMENDE TIJD, TOT HIER NADER BERICHT OVER VOLGT. DONDERDAGS KUNT U DUS TOT 18:00 UUR BIJ ONS TERECHT.


WE REKENEN OP UW MEDEWERKING!


07-02-2020 / UPDATE UITBREIDING


https://www.instagram.com/p/B8Jr7r7BZDU/

Kiek toch 's wat 'n ruumte! In de afgelopen weken zijn de roldeur en tussenwand verwijderd, waardoor ons oude magazijn nu volledig bij de verkoophal aan is getrokken.

Vervolgens heeft de oude vloer plaatsgemaakt voor een splinternieuwe betonvloer, die mooi gelijk loopt met de vloer van het nieuwe magazijn. Het inrichten kan dus bijna beginnen en daar worden wij vrolijk van!


23-12-2019 / UPDATE UITBREIDING

https://www.instagram.com/p/B6a94GWB9nm/

In deze dolle decembermaand heeft de uitbreiding van ons pand alweer wat meer vorm gekregen. De zijwand, roldeur en loopdeur zijn geplaatst en ook alle stellingen staan in het nieuwe magazijn! Zoals op de foto's te zien is zijn we al begonnen met het verhuizen van de voorraad.

Ook hebben we nieuwe en betere verlichting gekregen in de verkoophal en het oude magazijn, waardoor onze tegels nu nog mooier te zien zijn. In de komende weken wordt de wand tussen deze twee delen weggehaald en komt er in het oude magazijn ook een nieuwe betonvloer.

Dit voorjaar kunnen we dus eindelijk ons assortiment gaan uitbreiden en opnieuw gaan indelen. Klein tipje van de sluier: liefhebbers van terrastegels hebben straks ook mooi wat te bekijken hier aan de Morsweg... Tot volgend jaar!


16-11-2019 / UPDATE UITBREIDING

https://www.instagram.com/p/B47O9fSh8Zz/

Het nieuwe magazijn staat! De wanden en het dak zijn klaar en de betonvloer ligt erin. De komende weken gaan we druk bezig met het verhuizen van de stellingen en, nog veel belangrijker, het huidige magazijn omtoveren tot extra verkoopruimte. In totaal beslaat TegelOutlet Rijssen straks een oppervlak van ruim 1000 m2.


17-10-2019 / UPDATE UITBREIDING

https://www.instagram.com/p/B3rze9HBeh_/

We zijn alweer heel wat stappen verder met de uitbreiding van onze verkoophal. Het frame van de staalconstructie staat inmiddels en de volgende fase bestaat uit het monteren van de wandbeplating en het dak. Het begint al mooi vorm te krijgen en daar zijn we blij mee.

Kom gerust een kijkje nemen als u benieuwd bent, we zijn gewoon geopend op onze normale openingstijden en ook nu zijn er al heel veel mooie tegels te bekijken. Tot snel!


01-10-2019 / UPDATE UITBREIDING

https://www.instagram.com/p/B3E1hqSCpmX/

Terwijl aan de voorkant de wegwerkzaamheden nog in volle gang zijn, zijn wij aan de achterkant al druk bezig met de uitbreiding. Het huidige magazijn wordt opgeruimd en de voorbereidingen voor de nieuw te bouwen hal vinden plaats.


13-06-2019 / WIJ GAAN UITBREIDEN!

https://www.instagram.com/p/BypyUDLCZDN/

TegelOutlet Rijssen is sinds september 2014 gevestigd aan de Morsweg 24B in Rijssen. In de afgelopen jaren hebben wij vele klanten uit het hele land mogen voorzien van de beste tegels. Ons assortiment is in deze periode steeds breder geworden en wij willen u graag alle tegels goed kunnen laten zien. Daarvoor hebben wij een oplossing gevonden…

Dit najaar gaan we ons huidige magazijn bij de verkoophal aantrekken en komt er aan de achterkant van onze locatie een nieuw magazijn. Hierdoor hebben wij veel meer ruimte om onze producten te presenteren en kunnen wij ook de grotere tegels nog mooier laten zien. Dit geldt uiteraard ook voor de wandtegels, parkettegels, terrastegels, restpartijen en andere materialen. Zeker een bezoekje waard dus, want aan de lage prijzen verandert niets!

Als alles klaar is hopen wij u dan ook graag te mogen verwelkomen, maar ook in de tussentijd bent u van harte welkom, want we blijven gewoon geopend. Binnenkort volgt er meer informatie.

Een greep uit ons assortiment:
DECORTEGELS
KERAMISCHE TERRASTEGELS
OUTLET TEGELS
Betaal via Betaal via uw eigen bank met iDeal