Vloertegels en wandtegels tegen stuntprijzen!
  • Afbeelding van WEGENS VAKANTIE ZIJN WIJ GESLOTEN VAN VRIJDAG 3 T/M WOENSDAG 22 AUGUSTUS TIJDENS DEZE PERIODE ZIJN ER GEEN WEBSHOP LEVERINGEN MOGELIJK.
    WEGENS VAKANTIE ZIJN WIJ GESLOTEN VAN VRIJDAG 3 T/M WOENSDAG 22 AUGUSTUS TIJDENS DEZE PERIODE ZIJN ER GEEN WEBSHOP LEVERINGEN MOGELIJK.
Informatie over keramische buitentegels

Tegeloutlet Rijssen biedt een gevarieerd assortiment aan keramische terrastegels, direct uit voorraad leverbaar en uitsluitend tegen de scherpste prijzen. Ons assortiment bestaat uit keramische terrastegels van de afmeting 60 x 60cm, met een dikte van 2 cm en in de kleuren: Blackstone, Greystone, Black en Grey.

Keramische terrastegels zijn de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld uw tuin. Waar in het verleden keramische tegels voornamelijk waren bestemd voor binnenshuis, kunnen ze tegenwoordig perfect worden toegepast in tuinen. Keramische terrastegels (ook wel bekend als keramische buitentegels), geven uw tuin karakter en zijn ook nog eens bestand tegen de hevigste weersomstandigheden. Keramische terrastegels hebben ook nog eens de eigenschap dat ze bijzonder onderhoudsvriendelijk zijn, aangezien ze geen vocht opnemen. Keramische terrastegels zijn daarnaast kras vast, kleurvast en maatvast, waardoor uw tuin er altijd tip top zal uitzien. Online keramische terrastegels kopen kan tegenwoordig in onze webshop! 

Kortom, wilt u uw tuin een sfeervolle en warme uitstraling geven én wilt u een stevige ondergrond die is bestand tegen alle weersomstandigheden en ook nog eens onderhoudsvriendelijk is? Dan kiest u voor onze prachtige keramische terrastegels.

Zoekt u meer informatie over onze keramische buitentegels? Kom een kijkje nemen in onze showroom, of neem contact met ons op voor meer informatie.

KERAMISCHE PARKETTEGELS
OUTLET TEGELS
TEGELSTROKEN

Ontwerp & realisatie door Bandwerk Internet- en reclamebureau | Volg ons ook op Facebook