Vloertegels en wandtegels tegen stuntprijzen!

Informatie over mozaïektegels

Mozaïektegels zijn ontzettend populair en worden voornamelijk toegepast in bijvoorbeeld de badkamer, keuken of toilet. Ook wordt mozaïek tegenwoordig veelvuldig gebruikt in bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of in bedrijfsomgevingen. Het kent daarmee een bijzonder brede toepassing. Mozaïektegels zorgen voor een warme sfeer en een eigenzinnige uitstraling. Daarnaast is mozaïek verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende patronen

Tegeloutlet Rijssen biedt u een gevarieerd assortiment aan mozaïek van het type flagstone. Flagstone kenmerkt zich door het onregelmatige oppervlak, waarbij geen enkele steen dezelfde vorm heeft. Daarnaast bestaan de mozaïek stenen ook nog eens uit verschillende kleurtinten, waardoor het geheel een bijzonder speels effect krijgt.

Het mooie van flagstone mozaïek is dat het toe te passen is in uiteenlopende interieurstijlen. Of het nu gaat om een landelijke woning of om een moderne woning, het mozaïek past naadloos bij ieder decor.

Mozaïektegels van Tegeloutlet Rijssen

De mozaïektegels van het type flagstone zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Wij leveren de kleuren: wit, zwart, crème en bruin, waarbij de flagstone een afmeting heeft van 30 x 30 centimeter. U hoeft dus niet ieder steentje afzonderlijk te plaatsen, aangezien de plaatjes van 30 x 30 centimeter zijn voorbewerkt. Dit maakt het plaatsen een stuk eenvoudiger.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, of bent u op zoek naar meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.     

MOZAIEKTEGELS

TEGELSTROKEN

VLOERTEGELS