Vloertegels en wandtegels tegen stuntprijzen!

Informatie over wandtegels

Wanneer u op zoek bent naar wandtegels voor de beste prijzen, dan bent u bij Tegeloutlet Rijssen op de goede plek. Wij beschikken over een ruim assortiment aan wandtegels, in verschillende soorten en maten, en leveren direct uit voorraad tegens stuntprijzen.

Wandtegels zien we voornamelijk terugkomen in sanitaire ruimtes als de badkamer, het toilet en de keuken. Ze geven de ruimte een stukje extra sfeer en afwerking en hebben daarnaast ook nog eens een functioneel karakter. Wandtegels nemen namelijk geen vocht op (waardoor u geen vlekken op de muur krijgt) en zijn zeer onderhoudsvriendelijk.

Houdt er rekening mee dat wandtegels uitsluitend voor de wand zijn bestemt en niet op de vloer geplaatst kunnen worden. Dit heeft te maken met de glazuurlaag van de wandtegel, die een stuk minder sterk is dan die van een vloertegel.

Wandtegels van Tegeloutlet Rijssen

Tegeloutlet Rijssen beschikt over een gevarieerd aanbod aan wandtegels, met afmetingen variërend van 10 x 20 centimeter tot aan 30 x 90 centimeter. Onze wandtegels zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende decors en kleuren, waardoor u praktisch altijd de juiste tegel voor uw badkamer, toilet of keuken zult vinden.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze producten? Breng een bezoekje aan onze showroom, of neem contact met ons op voor meer informatie.

KERAMISCHE TERRASTEGELS

TEGELSTROKEN

WANDTEGELS