Vloertegels en wandtegels tegen stuntprijzen!

Informatie over onze keramische vloertegels

Bent u op zoek naar vloertegels van topkwaliteit voor de beste prijzen? Dan bent u bij Tegeloutlet Rijssen aan het juiste adres! Wij bieden een compleet assortiment aan vloertegels, in verschillende decors, kleuren en afmetingen, voor ieder wat wils.

Wanneer u op zoek bent naar vloertegels voor bijvoorbeeld uw woonkamer, dan zult u snel zien dat het aanbod reusachtig is en de mogelijkheden oneindig zijn. Het verschil zit hem voornamelijk in het soort tegel, de afmeting van de tegel en het decor. Vloertegels zijn namelijk in verschillende formaten verkrijgbaar, van klein tot groot (61 x 61 centimeter). De grootte van de tegel is erg belangrijk bij uw keuze voor een bepaalde vloertegel. Wanneer u kiest voor een grote tegel, kunt u de woonruimte namelijk een stuk ruimtelijker maken. Een kleine tegel kan weer wat drukker zijn, maar geeft ook een bepaalde sfeer aan de ruimte.

Keramische vloertegels zijn duurzaam

Het grote voordeel van keramische vloertegels is het duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter. Keramische tegels zijn namelijk erg stevig en vrijwel immuun voor vuil en vocht. Wanneer u de vloer wilt schoonmaken is een dweil vaak al voldoende. De keramische vloertegels zijn daarnaast ook nog eens krasbestendig, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld huisdieren.  

Bent u op zoek naar meer informatie over ons assortiment aan vloertegels? Neem contact met ons op, of kom langs in onze showroom voor een impressie.

KERAMISCHE PARKETTEGELS

VLOERTEGELS

WANDTEGELS