Vloertegels en wandtegels tegen stuntprijzen!
 • Afbeelding van TEGELOUTLET RIJSSEN IS GEOPEND VAN MAANDAG T/M ZATERDAG. U KUNT NU OOK ONLINE BESTELLEN.
  TEGELOUTLET RIJSSEN IS GEOPEND VAN MAANDAG T/M ZATERDAG. U KUNT NU OOK ONLINE BESTELLEN.
 • Afbeelding van WIJ ZIJN NU OOK OP MAANDAG GEOPEND VAN 09:00 TOT 18:00 UUR! (M.U.V. 24-12 EN 31-12)
  WIJ ZIJN NU OOK OP MAANDAG GEOPEND VAN 09:00 TOT 18:00 UUR! (M.U.V. 24-12 EN 31-12)
 • Afbeelding van KERAMISCH PARKET IN DIVERSE MATEN VERKRIJGBAAR BIJ ONS!
  KERAMISCH PARKET IN DIVERSE MATEN VERKRIJGBAAR BIJ ONS!
 • Afbeelding van DIVERSE DECORTEGELS NU TE BEKIJKEN EN TE BESTELLEN OP ONZE WEBSITE EN IN ONZE VERKOOPHAL.
  DIVERSE DECORTEGELS NU TE BEKIJKEN EN TE BESTELLEN OP ONZE WEBSITE EN IN ONZE VERKOOPHAL.
 • Afbeelding van NIEUW ASSORTIMENT KERAMISCHE TERRASTEGELS. NU VANAF € 35,00 M2
  NIEUW ASSORTIMENT KERAMISCHE TERRASTEGELS. NU VANAF € 35,00 M2

   Keramische vloertegels kopen

Bent u op zoek naar vloertegels van topkwaliteit voor de beste prijzen? Dan bent u bij Tegeloutlet Rijssen aan het juiste adres! Wij bieden een compleet assortiment aan vloertegels, in verschillende decors, kleuren en afmetingen, voor ieder wat wils. Een van onze toppers is de vloertegel Quarzite en deze heeft een afmeting van 60x60 cm.

Wanneer u op zoek bent naar vloertegels voor bijvoorbeeld uw woonkamer, dan zult u snel zien dat het aanbod reusachtig is en de mogelijkheden oneindig zijn. Het verschil zit hem voornamelijk in het soort tegel, de afmeting van de tegel en het decor. Vloertegels zijn namelijk in verschillende formaten verkrijgbaar, van klein tot groot (61 x 61 centimeter). De grootte van de tegel is erg belangrijk bij uw keuze voor een bepaalde vloertegel. Wanneer u kiest voor een grote tegel, kunt u de woonruimte namelijk een stuk ruimtelijker maken. Een kleine tegel kan weer wat drukker zijn, maar geeft ook een bepaalde sfeer aan de ruimte.

    Keramische vloertegels zijn duurzaam

Het grote voordeel van keramische vloertegels is het duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter. Keramische tegels zijn namelijk erg stevig en vrijwel immuun voor vuil en vocht. Wanneer u de vloer wilt schoonmaken is een dweil vaak al voldoende. De keramische vloertegels zijn daarnaast ook nog eens krasbestendig, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld huisdieren. Duurzame keramische vloertegels zijn zeer geschikt voor in uw woonkamer! Bekijk het complete aanbod en bestel uw vloertegels online bij Tegeloutlet Rijssen.  

Bent u op zoek naar meer informatie over ons assortiment aan vloertegels? Neem contact met ons op, of kom langs in onze showroom voor een impressie.

     Vloertegels verkrijgbaar in verschillende afmetingen (60x60)

In de webshop van Tegeloutlet Rijssen bent u op de juiste plek als u online vloertegels wil bestellen die verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen, waaronder vloertegels 60x60. De mooiste tegels voor in uw woning kunt u bij ons vinden en ze zijn te koop tegen stuntprijzen. Onderhoudsvriendelijke vloertegels in uw woonkamer is natuurlijk een genot, want u hoeft ze niet dagelijks te stofzuigen en te dweilen. In onze webshop vindt u een compleet assortiment. Of u nu op zoek bent naar een kleine vloertegel of een grotere vloertegel (60x60), wij hebben de beste exemplaren voor u op een rijtje gezet. Vloertegels online kopen doet u dus bij Tegeloutlet Rijssen.nl

DECOR TEGELS
KERAMISCHE PARKETTEGELS
TEGELSTROKEN
Betaal via Betaal via uw eigen bank met iDeal