Vloertegels en wandtegels tegen stuntprijzen!
 • Afbeelding van TEGELOUTLET RIJSSEN IS GEOPEND VAN MAANDAG T/M ZATERDAG. U KUNT NU OOK ONLINE BESTELLEN.
  TEGELOUTLET RIJSSEN IS GEOPEND VAN MAANDAG T/M ZATERDAG. U KUNT NU OOK ONLINE BESTELLEN.
 • Afbeelding van WIJ ZIJN NU OOK OP MAANDAG GEOPEND VAN 09:00 TOT 18:00 UUR! (M.U.V. 24-12 EN 31-12)
  WIJ ZIJN NU OOK OP MAANDAG GEOPEND VAN 09:00 TOT 18:00 UUR! (M.U.V. 24-12 EN 31-12)
 • Afbeelding van KERAMISCH PARKET IN DIVERSE MATEN VERKRIJGBAAR BIJ ONS!
  KERAMISCH PARKET IN DIVERSE MATEN VERKRIJGBAAR BIJ ONS!
 • Afbeelding van DIVERSE DECORTEGELS NU TE BEKIJKEN EN TE BESTELLEN OP ONZE WEBSITE EN IN ONZE VERKOOPHAL.
  DIVERSE DECORTEGELS NU TE BEKIJKEN EN TE BESTELLEN OP ONZE WEBSITE EN IN ONZE VERKOOPHAL.
 • Afbeelding van NIEUW ASSORTIMENT KERAMISCHE TERRASTEGELS. NU VANAF € 35,00 M2
  NIEUW ASSORTIMENT KERAMISCHE TERRASTEGELS. NU VANAF € 35,00 M2

   Keramisch parket kopen

Keramisch parket is een zeer populaire tegelsoort, die nog niet bij iedereen bekend is. Toch zien we de tegels steeds vaker voorkomen in bijvoorbeeld woonkamers, slaapkamers en badkamers. Keramisch parket kenmerkt zich door zijn perfecte houtlook, bijna niet te onderscheiden van een authentieke houten vloer. Het grote voordeel van keramische parket, in tegenstelling tot echt parket, is dat keramisch parket bijzonder slijtvast en onderhoudsvriendelijk is. Waar een echte houten parket vloer absoluut niet geschikt is voor vochtige ruimtes, kan een keramische parket vloer zonder problemen in de badkamer worden geplaatst. Het sterkste argument om een Keramische Parketvloer aan te schaffen is de perfecte combinatie met vloerverwarming, iets wat bij gewoon hout niet mogelijk is. Online keramische parkettegels kopen doet u in onze webshop.

    Soorten Keramische parkettegels

Keramische parkettegels zijn er in verschillende soorten en maten, waarbij het grootste onderscheid zit in de soort houtlook. Tegeloutlet Rijssen beschikt over een gevarieerd assortiment aan keramische parkettegels, welke wij direct uit voorraad kunnen leveren. De meest populaire formaten zijn 22 x 90cm. en  30 x 120cm. Deze formaten komen het best tot hun recht bij een iets in wildverband gelegde vloer.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van keramisch parket? Kom een kijkje nemen in onze showroom, of neem contact met ons op voor meer informatie. Verder kunt u ook bij ons terecht voor vloertegels in diverse afmetingen. U heeft de keuze uit een uitgebreid aanbod van de mooiste tegels. Neem een kijkje in de webshop of bezoek onze outlet in Rijssen.

    Tegeloutlet Rijssen

Bent u op zoek naar keramisch parket en keramische terrastegels? Bij Tegeloutlet Rijssen kunt u de mooiste tegelsoorten vinden die online te bestellen zijn voor een scherpe prijs. Naast onze keramische vloertegels, parkettegels en terrastegels hebben we ook fraaie mozaiektegels, tegelstroken en andere wandtegels. Bestel bij ons onderhoudsvriendelijke en slijtvaste keramische parkettegels voor in uw woning of kantoor en u kunt er jarenlang plezier van hebben!

 

KERAMISCHE PARKETTEGELS
OUTLET TEGELS
TEGELSTROKEN
Betaal via Betaal via uw eigen bank met iDeal