Vloertegels en wandtegels tegen stuntprijzen!

Informatie over keramische parkettegels

Keramisch parket is een zeer populaire tegelsoort, die nog niet bij iedereen bekend is. Toch zien we de tegels steeds vaker voorkomen in bijvoorbeeld woonkamers, slaapkamers en badkamers. Keramisch parket kenmerkt zich door zijn perfecte houtlook, bijna niet te onderscheiden van een authentieke houten vloer. Het grote voordeel van keramische parket, in tegenstelling tot echt parket, is dat keramisch parket bijzonder slijtvast en onderhoudsvriendelijk is. Waar een echte houten parket vloer absoluut niet geschikt is voor vochtige ruimtes, kan een keramische parket vloer zonder problemen in de badkamer worden geplaatst. Het sterkste argument om een Keramische Parketvloer aan te schaffen is de perfecte combinatie met vloerverwarming, iets wat bij gewoon hout niet mogelijk is.

Soorten Keramische parkettegels

Keramische parkettegels zijn er in verschillende soorten en maten, waarbij het grootste onderscheid zit in de soort houtlook. Tegeloutlet Rijssen beschikt over een gevarieerd assortiment aan keramische parkettegels, welke wij direct uit voorraad kunnen leveren. De meest populaire formaten zijn 22 x 90cm. en  30 x 120cm. Deze formaten komen het best tot hun recht bij een iets in wildverband gelegde vloer.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van keramisch parket? Kom een kijkje nemen in onze showroom, of neem contact met ons op voor meer informatie.

MOZAIEKTEGELS

TEGELSTROKEN

VLOERTEGELS